Pentru a recupera parola va rugam sa introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat.

Bine ai venit!

Tel: +4.021.327.49.52; +4.021.323.52.90

Deceuninck - Sisteme din PVC pentru ferestre si usi

 • Mergi la pagina de inceput
 • Tooltip
  Adauga pagina curenta in lista ta de favorite
 • Trimite-ne un mesaj prin e-mail.

  Contacteaza-ne acum

  Pentru a trimite un mesaj completati campurile de mai jos.

 • Aboneaza-te la newsletter

  Abonare newsletter

  Vrei sa fi la curent cu ultimele noutati, stiri, produse Deceuninck? Aboneaza-te si noi te informam!

Termeni si conditii

Acesta este website-ul oficial al DECEUNINCK ROMANIA SRL.Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea exclusiva si neconditionata a DECEUNINCK ROMANIA SRL. Exceptand cazul in care este specificat altfel, informatiile, imaginile, datele, specificatiile etc. incluse in cuprinsul website-ului apartin companiei DECEUNINCK ROMANIA SRL si sunt protejate conform legislatiei drepturilor de autor si proprietate intelectuala referitoare la protectia marcilor inregistrate (Legea 84/1998, Legea 8/1996 si dispozitiile conexe).

Prin accesarea website-ului, acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" de utilizare impuse de DECEUNINCK ROMANIA SRL. In egala masura sunteti de acord si acceptati faptul ca informatiile din site sunt destinate strict uzului personal, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comercial-patrimoniale, astfel incat folosirea sa se conformeze dispozitiilor legale privitoare la proprietatea intelectuala.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala, indiferent de metoda sau suport, a diverselor informatii cuprinse in website, incluzand text, imagini si/sau sunet, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia scrisa de la DECEUNINCK ROMANIA SRL, este strict interzisa si constituie un delict de reproducere frauduloasa care se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Nici unul dintre aceste materiale, in intregime sau doar o parte a acestora, nu poate fi reprodus, copiat sau retransmis in nici o forma sau pe orice suport, fara acordul prealabil scris al proprietarului.Nici o informatie si/sau continut nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, descarcat, postat, vandut, revandut, exploatat sau transmis indiferent prin ce procedeu sau pe ce suport, fara acordul prealabil scris al DECEUNINCK ROMANIA SRL.

DECEUNINCK ROMANIA SRL va fi exonerata de orice pretentii ridicate de terte persoane fizice si/sau juridice decurgand din accesarea si utilizarea website-ului cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi produse ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

DECEUNINCK ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a actiona in justitie persoanele vinovate de nerespectarea acestor termeni si conditii, cu suportarea integrala a daunelor si prejudiciilor cauzate.

Intreaba acum

Recomandarea noastra

Totul pentru familii fericite.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Info centru

 • Ce este condensul

  Condensul este rezultatul transformarii apei aflata in atmosfera din faza de vapori in faza lichida. Cantitatea de apa aflata in atmosfera sub forma de vapori este variabila in functie de conditiile de presiune si.. Citeste mai mult

 • PVC-U - omul si mediul

  Conservarea Mediului Productia si prelucrarea PVC-U nu afecteaza decat in mica masura mediul inconjurator. Cele doua componente de baza din care se produce PVC –U sunt sarea si petrolul. Sarea este prezenta in.. Citeste mai mult

 • De la materia prima la profilul din PVC-U

  In anul 1912 Fritz Klatte descoperea principiile de baza ale productiei la nivel industrial a PVC-U. Cu toate acestea, productia la scara larga a acestui material  nu a inceput pana in 1938, moment cand au fost.. Citeste mai mult

Stiri

Referinte